Wie er voor u werkt bij Boekhoudkantoor Sempels

Boekhoudkantoor Sempels bestaat uit een team van experts die meedenken met u en uw onderneming.
Onze klanten kunnen steeds rekenen op een correcte en eerlijke service. Ons team van experts bestaat uit mensen die stuk voor stuk hun vak kennen én door hun ervaring en kennis uw onderneming ondersteunen en helpen groeien. Uw dossier wordt beheerd door teams van 3 personen: zo bent u zeker dat u altijd een teamlid kan spreken dat op de hoogte is van uw dossier. Op deze manier garanderen we een snelle maar ook betrouwbare samenwerking. Na een persoonlijk gesprek krijgt u een team toegewezen.

ONS TEAM

Boekhoudkantoor Sempels bestaat uit een team van enthousiaste mensen, met vele jaren ervaring en expertise

CORRECT

We zetten de puntjes op de i en de komma’s op de juiste plaats. Administratief en boekhoudkundig verloopt alles volgens de regels van de kunst en de letter van de wet.

PROACTIEF

Elk lid van ons team draagt een werkelijke waarde bij aan uw dossier bij ons. De teamleden wordt gevraagd om mee vooruit te denken zodat er op tijd aan nodige oplossingen kan gedacht worden.

ENTHOUSIAST

Elk teamlid werkt enthousiast voor u, uw dossier en uw onderneming. Door iedereen binnen uw dossierteam op de hoogte te houden van uw doelstellingen en plannen krijgt u steeds de juiste antwoorden, met een glimlach en een flinke portie vriendelijkheid..

ERVAREN

U kan er op rekenen dat uw dossierteam de juiste ervaring en kennis kan voorleggen om u op de best mogelijke manier te helpen, advies te verlenen en te begeleiden in elke stap van het ondernemen.

Trek gekregen in een koffie?

U heeft al even enkele vragen over de boekhouding van uw onderneming? Misschien denkt u al even aan een aangepast budgetplan? Het kan dat u met een toekomstidee voor uw bedrijf rondloopt.

Dit zijn allemaal erg goede redenen om met ons te spreken, vrijblijvend en discreet.