Hoe wij voor u werken bij Boekhoudkantoor Sempels

Boekhoudkantoor Sempels werkt méé met uw onderneming.
We starten onze samenwerking met een persoonlijk gesprek. Dat is een belangrijke basis voor ons: op deze manier leren we u, uw onderneming en uw doelen kennen en begrijpen. Op deze manier kunnen we meedenken met u en onze ervaring en kennis waardevol laten werken voor uw onderneming.

ONZE WERKWIJZE

Boekhoudkantoor Sempels werkt persoonlijk en objectief met als basis een heldere communicatie

COMMUNICATIE

We maken er een punt van in duidelijke woorden te zeggen waar het op staat, of dit nu in een persoonlijk gesprek, via mail of telefoon is.

MEEDENKEN

Door waardevolle tijd te spenderen aan een persoonlijk gesprek bij de start van onze samenwerking kunnen we actief méédenken met u: het is voor ons van belang dat we begrijpen wat uw doelstellingen en drijfveren zijn in uw onderneming, want zo kunnen we u elke keer de juiste oplossingen aanreiken.

MEEWERKEN

Ieder van ons werkt mee met uw onderneming: we stropen de mouwen op en zetten een stapje meer dan u misschien verwacht.

MEELEVEN

Door onze band met uw onderneming weten we wat er leeft bij u en uw bedrijf: we houden onze vinger aan de pols en begeleiden u  persoonlijk doorheen uw ondernemingstraject. We blijven objectief, maar laten ruimte voor een persoonlijke toets.

Trek gekregen in een koffie?

Misschien voelt u de nood aan een persoonlijke begeleiding binnen uw onderneming? Heeft u een toekomstplan, maar weet u niet goed hoe uw doel te bereiken? Uw onderneming kan een objectieve blik gebruiken?

Dit zijn allemaal erg goede redenen om met ons te spreken, vrijblijvend en discreet.